Trouwen op Ibiza

Trouwen op Ibiza

wedding-logoWij snappen het. U wilt trouwen op een mooie exotixe plek maar u bent bang dat dit onbetaalbaar is. Maak u niet langer druk. U kunt namelijk een complete trouwdag regelen op Ibiza voor een prijs binnen bijna elk budget. Ziet u het al voor u, de azuurblauwe zeeën, de witte stranden. Dit is dus allemaal mogelijk bij Weddinginternational!

Ibiza is een feesteiland waar je jezelf kunt vinden. U kunt hier heerlijk ontspannen door de relaxte sfeer die op Ibiza te vinden is.
Het is mogelijk om uw trouwdag op een van de prachtige stranden te houden. Ook is het mogelijk hier al uw Nederlandse feestmuziek af te spelen. We maken er een groot feest van.

Er zitten factoren aan trouwen in het buiteland. Dit verschild per land maar er zijn altijd extra maatregelingen nodig.
Zo heeft u in Ibiza  uw geboorte akte en verklaring over burgelijkestaat nodig. Voor deze papieren moet u contact opnemen met de ambassade van Spanje. Die sturen u deze dan toe en vertellen u welke maatregelen u moet nemen voor uw trouwdag. U kunt er ook voor kiezen vooraf in Nederland te trouwen voor de burgelijke stand en vervolgens uw ceremonie te houden op Ibiza. Dit scheelt u een hoop papierwerk.ceremonie-5-520x330